• Aanmelden lidmaatschap

 • Contributie sezoen 2023/2024

 • Nieuwsbrief

 • Volg ons!

 • Walking Football

  open training Walking Football 

  Waddinxveen  - Leen van Steensel verzorgt op maandag 23 januari een gast-training Walking Football. “Om alle bankzitters weer op het voetbalveld te zien en iedereen een goede nieuwe start te wensen”, aldus een gastvrije Van Steensel. Geïnteresseerden uit de hele regio kunnen meedoen en ervaren wat deze voetvalvariant is. Want, rennen is verboden, maar de heren die sinds mei vorig jaar wekelijks bij elkaar komen knijpen graag een oogje toe.

  Trainer Rob Venis is nieuwsgierig naar de gasttraining en hoopt dat het nieuwe mensen aantrekt die misschien vaker mee willen doen. Rob is in mei 2022 gestart en inmiddels is er een leuk clubje mannen dat wekelijks speelt. Rob: “ Leen is een inspirator op het veld, dat zal ook voor ons zijn. Hij neemt de training ook serieus. Een goede warming-Up is belangrijk, en goede buitenkleding hoort daar ook bij. Niet iedereen is even fit, maar het lekker in beweging zijn op een leuke ontspannende manier is het doel. De oefeningen die Leen inbrengt zullen we zeker overnemen. Zo krijgen we meer variatie. Ik zie een uitbreiding van Walking Football in 2023, daarom deze actie.”
   

  Van Steensel kent de voetbalvorm, is er zelf nog niet aan toe, maar draagt graag bij aan het initiatief. Leen: “ Het samen trainen, liefste met bal in leuke spelvormen, dat maakt het leuk. Ik hoop dat er nieuwe mannen aansluiten en dat mijn training goed wordt ontvangen en serieus meedoen zodat ze blijven variëren op het veld. De walkingvariant nodigt uit om tactisch te spelen, en met een basisconditie kom je verder dan een bijdehandte opmerking. De 3e helft is in het clubhuis van ASW, die is er ervaringen uit te wisselen.”

  De 3e helft zal Van Steensel in zijn nieuwe rol bij ASW vaker meemaken. Hij ondersteunt per januari de vereniging bij de organisatie en beheer van het clubhuis. Of er vaker een gasttraining gegeven kan worden, zal blijken.

  Wat:  open training Walking Talking & Football Waddinxveen

  Met: Leen van Steensel

  Waar: ASW kunstgrasveld

  Datum: Maandagochtend 23 januari

  Tijdstip: 10.00-12.00 uur

  Kosten:  geen.
  Daarna € 30,- voor 13 weken kennismakingstrainingen en koffie/thee. Daarna betalen de leden 120 per jaar. 

  Info en aanmelden

  Aanmelden voor de training via robvenis@gmail.com of kom langs. Er is plaats voor maximaal 40 senioren.

  Voor filmpje kijk hier: https://youtu.be/vOnrhj0mRz0