•  

  Beste ASW-leden, 

  Het voorjaar dient zich nu echt aan, de eerste mooie zonnige zaterdagen hebben we gehad….en wat is het dan genieten in en langs het veld.  

  Zo schreef ik vorige maand dat de staanders werden geplaats zo zit nu het dak op de sporthal en is goed zichtbaar hoe die precies komt te staan, lopen nog steeds op schema om deze eind van het jaar op te leveren. 

  Ik schrijf er niet iedere maand over maar we hebben toch een prachtige zaal afdeling met 12 zaalteams. Onze selectie van de zaal, ASW zaal 1, kan zelfs promoveren naar de eerste divisie wat vergelijkbaar is met de Keuken Kampioen Divisie. Hiervoor moeten ze vrijdag 3 mei een promotiewedstrijd spelen in de Dreef, aanvang 20.30 uur. Aangezien het vakantie en weekend is zeker leuk om te gaan kijken met je zoon of dochter, iedere support is welkom.  

  Nog een knappe sportieve prestatie van onze 17-1 jongens, zij hebben de finale van de Rijnmond Cup bereikt door met 2-0 te winnen van Barendrecht. Helaas is op het moment van schrijven de datum voor de finale nog niet bekend, houd onze Socials in de gaten voor meer info. 

  Wil je ASW helpen als vrijwilliger, we zijn op zoek naar iemand voor de communicatie en marketing. Hij/ zij is verantwoordelijk met een team voor onze Socials en uitstraling van ASW. Uiteraard zijn we nog naar veel meer mensen op zoek, zeker nu wij als ASW hard groeien en onze plannen willen realiseren.  

  Verder zijn we op zoek naar ouders (liefst meerdere ouders) die zich komend seizoen willen bezighouden met de pupil van de week rondom de wedstrijden van ASW 1, uiteraard zijn er nog veel taken waar we op zoek zijn naar vrijwilligers, wil je wat doen laat het mij dan even weten. 

  Tot volgende maand, 

  Stefano