• Afgelastingen

  Geen afgelastingen

 •  

  Beste ASW-leden,

  Net nu het lekker wordt om langs de lijn in het zonnetje te staan is het seizoen zo goed als voorbij, hier en daar nog een inhaalwedstrijd maar de focus ligt nu al op komend seizoen. Zo zijn we druk bezig met de selectie trainingen en oefenwedstrijden voor komend seizoen. 

  Onze seizoen afsluiting zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli met een ouder/ kind toernooi, voor de kleintjes staan er springkussens en we sluiten af met New York Pizza onder het genot van een drankje

  Niet alleen voor onze standaard elftallen maar ook voor onze nieuwe O23, een heel nieuw elftal wat meteen uitkomt in de vierde divisie en wat afgelopen zaterdag hun eerste oefenwedstrijd winnend afsloot tegen de O23 van Excelsior.

  Zo hadden we afgelopen zaterdag ook de finale van de beker, onze 17-1 speelde in ’s-Gravenzande tegen SSS uit Klaaswaal en verloor nipt na het nemen van strafschoppen (6-5), super goede prestatie van het team wat de week ervoor kampioen is geworden in de Hoofdklasse.

  Jaarlijks terugkerend evenement ter afsluiting van het seizoen is toch wel het voetbalkamp bij YMCA in Leusden. Ook dit jaar weer een gezellig kamp met veel activiteiten voor onze jongste jeugd. Wil iedereen die hierbij betrokken is bedanken voor zijn of haar hulp en inzet. 

  ASW is er voor iedereen, alle leeftijden zijn welkom. We hebben dan ook voor de senioren walking voetbal. Voetbal wat gespeeld wordt op een klein veld en waarbij rennen of het maken van slidings niet is toegestaan. Wil je een keer meedoen sluit dan aan bij ons walking voetbal team. Zij beginnen op maandag om 10 uur met een kopje koffie en starten de training om 10:30 uur en op vrijdag beginnen zij rond 14:00 uur. 

  Er is nog zoveel te doen en we hebben nog grote plannen, we zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die de club willen helpen. We kunnen op alle fronten, van groenvoorziening tot website nog de nodige hulp gebruiken en vele handen maken licht werk. Wil graag samen kijken wat je voor onze mooie vereniging kan doen.

  Tot volgende maand,

  Stefano