• Beste ASW-leden,
   
  Allemaal weer de nodige Paaseitjes gezocht met meteen de voornemens om toch meer te bewegen en echt wat te gaan doen voor de zomer. 
   
  We hebben op vrijdag 7x7 en op zondag nog genoeg ruimte en gelegenheid voor senioren voetbal. Leuk met wat vrienden op vrijdagavond of zondag gezellig met elkaar recreatief bezig te zijn, wil je meer informatie laat het ons dan even weten.
   
  De eerste kampioen van 2024 is ook al een feit, de 12-1 is afgelopen week na een klinkende 8-0 overwinning op de Jodan Boys kampioen geworden. Gefeliciteerd!
   
  De sporthal heeft lange tijd stil gelegen doordat de staal constructie niet leverbaar was maar op het moment van schrijven staan de eerste staanders fier overeind en worden de contouren van de sporthal beter zichtbaar. We gaan er nog steeds vanuit dat deze eind van het jaar gereed is.
   
  Afgelopen week hebben we ook onze Algemene Leden Vergadering gehad met een goede opkomst van belangstellende. Er is een positieve stemming geweest over de nieuwe bestuursleden, Kees Jansen als secretaris en ikzelf mocht de sleutel van ASW ontvangen van Gé Smakman.
   
  Hierbij wil ik zowel Gé als Ben bedanken voor hun jarenlange tomeloze inzet, heren bedankt.
   
  Ook zijn bij de ALV de financiën besproken en misschien wel het allerbelangrijkste het beleid inzake het voetbal. Wat niet is besproken maar ik jullie op deze manier nog wil mededelen is dat wij als ASW hebben besloten de contributie niet te verhogen, dit daar wij vinden dat alles momenteel erg duur is geworden en hopen onze financiële huishouding op andere manieren gezond te houden.
   
  Komend weekend gaat ASW1 op bezoek bij Moordrecht en hopen bij winst een goede slag te slaan voor de 4e periode, succes mannen. 
   
  Op zondag spelen onze vrouwen van Dames1 een thuiswedstrijd tegen VVC/ Dios, de ongeslagen koploper. Zij kunnen dus wel wat steun gebruiken, aanvang 7 april 11:30 uur.
   
  Ik blijf het iedere maand zeggen, mocht je iets meer willen doen voor ASW, wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Mocht je willen weten waar je aan kan bijdragen spreek dan Amber of mijzelf even aan en help ASW.
   
  Tot volgende maand,
  Stefano
   
   
   
  Twitter
  Facebook
  Website