• NIEUWS VAN STEFANO

   
  Beste ASW-leden,

  De eerste bloemetjes van 2024 laten zich zien, heel langzaam wordt het warmer, droger en groener op naar het voorjaar. Dat de lente in de lucht zit is al goed te zien bij onze ministars, de jongens en
  meisjes lopen weer vrolijk achter de bal aan te rennen en de andere competities zijn nu ook allemaal begonnen of hervat.

  Een mooie maand met sportieve hoogtepunten waar we de dames 1 selectie van Excelsior op bezoek hebben gehad die het op hebben genomen tegen onze 17-1, een mooie 7-0 overwinning voor de jongens van ASW. 
  Ook hebben we het jaarlijkse terugkerende Sportgala gehad hier stonden de meiden van de MO-13 toch prachtig te schijnen op het podium in galakleding, daar haalden ze toch de aanmoedingsprijs
  binnen, uitgereikt door niemand minder dan Arnoud Holierhoek.
  Prachtige hoogtepunt voor ASW, meiden gefeliciteerd! 

  Morgen hebben we de altijd leuke ontmoeting met onze buren uit Moerkapelle, om 14:30 uur speelt ASW1 tegen Moerkapelle1.
  De sporthal ligt wat achter op schema, we wachten geduldig af op de staalconstructie. De planning is nog steeds dat deze eind van het jaar klaar is en dat we er vanaf 2025 gebruik van kunnen maken.

  We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken maar mocht je iets meer willen doen voor ASW, wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, mocht je willen weten waar je aan kan bijdragen spreek dan
  Amber de Boer of mijzelf even aan en help ASW.

  Bij deze wil ik jullie ook allemaal graag uitnodigen voor de komende Algemene Leden Vergadering, deze staat in de agenda voor 27 maart om 19:30 uur in de kantine van ASW. 
  Daar zullen we ook iets meer vertellen over de lopende zaken en waar wij op de achtergrond mee bezig zijn.

  Tot de 27e,

  Stefano
  Twitter
  Facebook
  Website