• -- Aanmelden lidmaatschap -- klik hier!

 • Volg ons!

 • NIEUWS VAN STEFANO

   
  Beste ASW-leden,

  Allereerst de allerbeste wensen, dat het een mooi, sportief maar vooral gezond jaar mag worden. Jammerlijk gingen de vuurwerkshows op oudejaarsavond vanwege de harde wind wederom niet door, drie keer is scheepsrecht………

  Met dit in gedachten, kijken we terug op een erg goed en gezellige Nieuwjaarsreceptie waarbij we enerzijds een mooie pot voetbal hebben gezien tussen onze huidige en onze voormalige toppers. De oud-ASW heeft het lang volgehouden en het zeker spannend gehouden, uiteindelijk was het toch het huidige eerste elftal dat aan het langste eind trok.

  Anderzijds was het ook een moment waarbij we stilstonden bij het adequate optreden van Ouaïl die uit handen van de burgemeester een Hefje mocht ontvangen voor het succesvol reanimeren van Hewad, sterkte beiden!

  We hebben in december nog een mooi galafeest gehad waarbij we enkele spelers en vrijwilligers in het zonnetje hebben gezet. Ook was het een maand met veel kampioenschappen, waarbij de mo13 voor de derde keer op rij kampioen is geworden en nu in de 1e klasse gaat uitkomen, gefeliciteerd meiden. 
  Ook zijn 17-1, 17-2, 11-2 en de 13-2 kampioen geworden, allen gefeliciteerd.

  Verder hadden we nog de eerste editie van de pub quiz gehad en het koppelklaverjassen, beide waren meer dan een succes. Inmiddels maken we ons op voor de tweede helft van het seizoen, waarbij Leen van Steensel heeft aangegeven te willen stoppen als locatiebeheerder. Mochten er mensen zijn die interesse hebben dan hoor ik dit graag.

  Leen is niet de enige die stopt, inmiddels is bekend dat Gé zijn taken als voorzitter heeft overgedragen. Wat is ASW zonder Gé, hij was toch het gezicht en boegbeeld van onze mooie club. Ik wil Gé heel erg bedanken voor zijn onvoorwaardelijke en onuitputbare inzet waarbij hij altijd onze fantastische club op de eerste plaats heeft gezet, Gé bedankt voor alles…….

  Tot volgende maand,

  Stefano 

   
  Twitter
  Facebook
  Website