• Afgelastingen

  Geen afgelastingen

 • Beste ASW-leden,

  Dat was het dan, het seizoen 2023-2024 zit er op, een leuk en actief seizoen met veel hoogtepunten. Teveel om allemaal te benoemen, komende zaterdag gaan we het seizoen feestelijk afsluiten. We starten zaterdag om 12 uur met de ouder/ kind wedstrijden en eindigen met het gezamenlijk kijken van het Nederlands elftal in de kantine.

  Zoals iedereen heeft kunnen lezen in het hart van Holland is onze zaal1 gepromoveerd naar de eerste divisie, een prestatie waar we als ASW trots op mogen zijn. Zij komen vanaf 2025 in de sporthal naast de kantine voetballen.

  Voor ons is het nieuwe seizoen al in volle gang, zo hebben we ons trainersgilde aardig uitgebreid met ervaren trainers en leiders en verwelkomen we veel nieuwe spelers zowel in de onder- als in de bovenbouw. Welkom allemaal.

  Ook komend seizoen zal de KNVB weer gebruik maken van ons sportcomplex voor de trainingen en selecties van de mo13, we zijn druk bezig om ook een aantal interland wedstrijden (mo13) op ons sportcomplex te krijgen. 

  Ook bij ASW hebben we dames voetbal, leuke hechte meidenteams waarbij de Dames 1 iedere zondag de kleuren van ASW vertegenwoordigd. Deze dames zijn naarstig op zoek naar versterking, wil je sportief de zondag beginnen in een leuk dames team meld je dan nu aan.

  Inmiddels toch echt al vertrouwde gezichten, Diana en Ronald. Zij zijn binnen ASW verantwoordelijk voor de bar/ kantine en sommige activiteiten. Iets waarbij ze zichzelf in korte tijd hebben neergezet als echte clubmensen en inmiddels al niet meer weg te denken zijn. Ook in het nieuwe seizoen zijn zij van de partij en zullen zij met grote regelmaat in de kantine te vinden zijn. 

  De Rabo Club Support komt eraan, een initiatief van de Rabobank waarbij je als club een doel kan opgeven. Iets waarop gestemd kan worden door iedereen, lid of geen lid van ASW, klant of geen klant van de Rabobank. Vanaf 2 september kun je  ASW helpen door het uitbrengen van jouw stem. Alle opbrengsten worden gebruikt voor het realiseren van een jeugdhonk, een plek waar de jeugd samen kan zijn en met elkaar kan spelen. Hou de berichtgeving in de gaten.

  Er is nog zoveel te doen en we hebben nog zoveel plannen, we zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die de club willen helpen. We zijn o.a. op zoek naar ouders die ons komend seizoen willen helpen bij de pupil van de week, een traditie die we graag weer willen terug zien. 

  Ik wens iedereen een fijne vakantie toe, geniet ervan en let op elkaar.

  Stefano

   

   

  Diana en Ronald