• Afgelastingen

  Geen afgelastingen

 • Ministars

  Het doel is om kinderen van 4 en 5 jaar oud, gratis kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier hebben, staat uiteraard voorop.
  Tientallen Ministars hebben in de voorbije seizoenen de stap van de Ministars naar de jongste jeugdteams van ASW al gemaakt. Het kennismaken bij de Ministars bracht hen in contact met voetbal en de vereniging en de doorstroming naar het ‘echte’ voetbal is daardoor een stuk eenvoudiger geworden. De meesten hebben met volle teugen genoten van de eerste kennismaking met de sport voetbal.
  De trainingen staan onder deskundige leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers. De kinderen leren tijdens de ‘trainingen’ ‘baas over de bal te worden’. Dat gebeurt op een speelse manier door bijvoorbeeld te dribbelen met de bal, mikvormen of gewoon een spelletje tikkertje. Voor de kinderen in deze leeftijdscategorie is het allerbelangrijkste dat ze plezier hebben. Je moet de Ministars niet te snel teveel willen aanleren, want dan raken deze beginners totaal de weg kwijt.
  De trainingen zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
  Wanneer?

  14 en 28 oktober - 11 en 25 november - 9 december - 20 januari

  3 en 17 februari -  2, 16 en 30 maart - 13 april - 11 en 25 mei - 1 juni

  ministars spelen op zaterdagochtend van 9.30 - 10.30 uur en om de week.

  Heeft u vragen? Mail dan naar ministars@vvasw.com