• Aanmelden lidmaatschap

 • Contributie seizoen 2023/2024

 • Nieuwsbrief

 • Volg ons!

 • Clubcard

  Het is vanaf nu mogelijk om een echte ASW ClubCard te bemachtigen! De ClubCard is gratis te bestellen op onze website. Vul het formulier in en druk op verzenden. Om je aanvraag te bevestigen moet je eenmalig € 10,- 'opwaarderen'. Je maakt €10,- over naar onze rekening en je krijgt dus direct €10,- op je nieuwe ClubCard. Op deze pagina lees je allemaal informatie omtrent de ClubCard. In het menu hieronder zie je de onderwerpen. Klik op het onderwerp om direct naar de uitleg te gaan.

  Waarom biedt ASW haar leden een ClubCard aan?
  Wat kost dan een ASW ClubCard?
  Waarom zou ik voor mezelf een ClubCard aanvragen?
  Waarom zou ik voor mijn kind een ClubCard aanvragen?
  Wat moeten bezoekers van onze vereniging nu?
  Wat kan ik met de Mijn Knip App?

  Waarom biedt ASW haar leden een ClubCard aan?
  Per 1 januari 2018 zijn we afgestapt van het contante geld. Dit betekent dat in onze kantine alleen nog maar met PIN kunt betalen. Natuurlijk snappen wij dat niet iedereen, en vooral jonge kinderen, met een pinpas op zak loopt. Daarom bieden wij iedereen de kans om een ASW ClubCard te bestellen. De ASW ClubCard is makkelijk in gebruik, veilig te gebruiken en bij verlies direct te blokkeren. Ideaal dus voor kinderen.
  Terug naar boven

  Wat kost dan een ASW ClubCard?
  In principe is de ASW ClubCard gratis aan te vragen op onze website. Dit kun je hier doen. Echter moet je je aanvraag bevestigen door 10 euro over te maken naar onze rekening. Niet schrikken: Deze 10 euro komt dan als tegoed op je gloednieuwe ASW ClubCard. Je maakt dus geen verlies!
  Terug naar boven

  Waarom zou ik voor mezelf een ClubCard aanvragen?
  De ASW ClubCard heeft vele voordelen voor jezelf. We zetten er even een aantal op een rijtje

  • Door de ClubCard krijg je inzicht in je verbruik. Door in te loggen op Mijn Knip Online, de beheeromgeving van je ClubCard, of gebruik te maken van de Mijn Knip App, kun je precies zien wat je me je ClubCard hebt gekocht.
  • Je kunt je ClubCard heel makkelijk opwaarderen met iDeal, of laat je pas scannen bij de kassa en waardeer je pas op met je pinpas! Toch liever contant opwaarderen? Overleg dan even met de penningmeester.
  • Pinpas vergeten? Geen probleem! Met de ClubCard kun je je pas opwaarderen met iDeal. Zat je ClubCard in dezelfde portomonnee? Geen probleem! Wanneer je de Mijn Knip App hebt kun je ook, zonder ClubCard, met je telefoon betalen.
  • Je pas kwijt of misschien gestolen? Blokkeer hem direct via Mijn Knip Online of via de App. Je kunt dan een nieuwe pas aanvragen door te mailen naar clubcard@vvasw.com. Je rekening+saldo blijven gewoon bestaan en worden gekoppeld aan je nieuwe pas. Makkelijker dan met een zoekgeraakte pinpas dus.
  • Het thuislaten van je portemonnee is nu een optie! Geen risico dat je je portomonnee met al je pasjes kwijtraakt op de club. Het enige wat je nodig hebt is je Clubcard en/of telefoon met de Mijn Knip App.

  Terug naar boven

  Waarom zou ik voor mijn kind een ClubCard aanvragen?
  Vooral (jonge)kinderen beschikken niet over een pinpas. Voor hun is de ClubCard de ideale oplossing!

  • Door de ClubCard krijg je inzicht in het verbruik van je kind. Door in te loggen op Mijn Knip Online, de beheeromgeving van je ClubCard, of gebruik te maken van de Mijn Knip App, kun je precies zien wat je kind heeft gekocht. Dit kan met een pinpas of contant geld niet!
  • Je kunt de ClubCard heel makkelijk opwaarderen met iDeal, of laat je pas scannen bij de kassa en waardeer je pas op met je pinpas! Toch liever contant opwaarderen? Overleg dan even met de penningmeester.
  • Het is mogelijk om samen een rekening te delen! We koppelen dan 2 (of meerdere) passen aan 1 rekening. Je kunt precies zien wie wat koopt en uitgeeft. Op deze manier hoef je dus niet verschillende rekeningen op te waarderen en komt je kind niet met een lege ClubCard te staan.
  • De pas kwijt of misschien gestolen? Blokkeer hem direct via Mijn Knip Online of via de App. Je kunt dan een nieuwe pas aanvragen door te mailen naar clubcard@vvasw.com. Je rekening+saldo blijven gewoon bestaan en worden gekoppeld aan je nieuwe pas. Makkelijker dan met een zoekgeraakte pinpas dus.
  • Misschien wel het belangrijkste: Je kind hoeft niet rond te lopen met een pinpas, wat bij verlies of diefstal een hoop gedoe oplevert.

  Terug naar boven

  Wat moeten bezoekers van onze vereniging nu?
  Bezoekers van ASW (supporters, vrijwilligers, niet-leden):
  kunnen ook een ClubCard aanvragen. Je hoeft hier geen lid voor te zijn. Tevens kunnen zij gewoon gebruik maken van Mijn Knip Online en de Mijn Knip App.
  Bezoekers van ASW (supporters en spelers van uitspelende teams):
  Bezoekende verenigingen zijn tijdig geïnformeerd over onze overgang naar een contantloze kantine. Wij gaan er dus van uit dat bezoekers op de hoogte zijn en dus een pinpas meenemen. Onderling kunnen zij zelf een tijdelijke oplossing bedenken voor de mensen zonder pinpas. Hier valt te denken aan de constructie: Ik geef jou 2 euro en jij pint dat biertje voor mij. Tevens worden de jongste kinderen vaak begeleidt door hun ouders, die wel een pinpas hebben. Ouders kunnen onderling ook afspraken maken.
  Terug naar boven

  Wat kan ik met de Mijn Knip App?
  Klik hier voor IOS
  Klik hier voor Android

  Terug naar boven

  Terug naar Home