• VOLG ONS

 • Aanvragen clubcard

  * LET OP: Na het aanvragen krijg je direct een bevestigingsmail! Het formulier werkt niet goed op een tablet. Krijg je geen mail, vraag dan aan clubcard@vvasw.com of je aanvraag geslaagd is. Kijk ook bij ongewenste mail.

  Klik hier om je ClubCard aan te vragen!

  Een nieuwe ClubCard aanvragen

  Een Clubcard aanvragen is in principe gratis. Echter moet er een eerste 'opwaardering' gedaan worden van € 10,-. Deze € 10,- krijg je dan direct als tegoed op de pas! Dit bedrag maak je z.s.m. na je aanvraag over op rekening NL42RABO0130463426 ten name van VV ASW onder vermelding van je volledige voor- en achternaam zoals je op je aanvraagformulier hebt ingevuld. Dan is je aanvraag namelijk officieel!

  LET OP: Wanneer je een pas aanvraagt voor je zoon/dochter, vul dan zijn/haar naam en geboortedatum in! Wil je beide een pas? Vraag dan voor beide een pas aan. Het is mogelijk om samen eenzelfde rekening te delen!
  Meer informatie over de Clubcard vindt je hier.
  *Bij lidnummer hoef je niets in te vullen.

  Pas kapot of kwijt?

  Een vervangende Clubcard aanvragen kost €5,- aan administratiekosten. Dit bedrag krijg je niet als tegoed op je ClubCard. Hier betalen wij het drukken en verzenden van de ClubCard van. De €5,- maak je z.s.m. na je aanvraag over op rekening NL42RABO0130463426 ten name van VV ASW onder vermelding van je volledige voor- en achternaam zoals je op je aanvraagformulier hebt ingevuld. Dan is je aanvraag namelijk officieel! Deze ClubCard koppelen we aan je oude rekening. Je saldo van je oude ClubCard blijft dus gewoon bestaan.

  Nog belangrijk: Wegens de kosten voor het drukken en verzenden van de ClubCards worden nieuwe aanvragen pas doorgegeven wanneer we een totaal van 10 aanvragen hebben. Het is mogelijk om een naamloze tijdelijke pas te krijgen waarmee je alvast aan de slag kunt. Deze kun je aanvragen door een mail te sturen naar clubcard@vvasw.com